Μουσική αποκριάτικη βραδια 2019 6/3/2019

Ο Σύλλογος Κοινωνιολόγων Πάτρας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών “Η Ελπίδα” διοργάνωσαν μουσική αποκριάτικη βραδιά την Τρίτη 5 Μαρτίου στο χώρο του Ιδρύματος. Παρευρέθησαν ο Δ/ντης κ. Σταύρος Δημητρακόπουλος, οι εργαζόμενοι, μέλη του ΔΣ, ασθενείς, συνοδοί και κάποιοι φίλοι του Ιδρύματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι ασθενείς και συνοδοί αυτών επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κοινωνιολόγων κ. Αλέξανδρο Αθανασούλια, τον κ. Κωνσταντίνο Δουκλιά, την κα. Μαρία Παπαδοπούλου Γιαννούτσου, τον κ. Δημήτριο Μαρούδα και τους κυρίους Παναγιώτη Ρεντζή και Γεώργιο Μπαραμπάτη, που συμμετείχαν στην ορχήστρα. Όλοι είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς  χορούς. Κέφι, χορός, μουσική, χαμογελαστά πρόσωπα συνέθεσαν την αποκριάτικη γιορτή της «Ελπίδας». Οι ασθενείς και οι συνοδοί αυτών ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα καθότι είπαν ότι πήραν μια «ανάσα ζωής» από αυτήν την εκδήλωση. Η επιστήμη διδάσκει ότι το ηθικό ενός αρρώστου είναι βασικός παράγων για τη θετική πορεία της νόσου και αυτό πράττουμε καθημερινά και με άλλους ευαίσθητους συμπολίτες μας.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Κοινωνιολόγων ανελλιπώς, ανιδιοτελώς και εθελοντικώς επισκέπτεται τακτικά τους ασθενείς, τους ενισχύει με κάθε τρόπο το ηθικό τους, τη θέλησή τους για ζωή.

Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε χάρη στην συμπαράσταση του Συλλόγου Κοινωνιολόγων Πάτρας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Μαρία Δαφαλιά Μασσαρά